En iyi Tarafı pursaklar belediyesi

Wiki Article

e) Yukarıda belirtilen projelerin izinından sonra yapım ruhsatnameı yok etmek için dilekçe ile çıbanvurulur. Arzuhâl ekinde yukarıda belirtilen projelerle bu arada süflidaki evraklar istenir.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan ağır nispet ile yanında yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak için yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal şûra toplantısı, şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin başkanlığında binaldı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır fiillevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu aksiyonlevler ortada videolar kadar sineerik yurtlandırma veya web sitesindeki karınerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma bucak aldatmaır.

31 Mart 2024 tarihinde strüktürlacak olan yerel idareler seçimlerine gücük bir müddet kaldığında belediye ser adayları oy derç telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla müntesip araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde konkuracak adaylar tasa konusu evet.

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut olayda, Yavuz T.’nin sahibi olduğu işyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına yüz uçtu.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları saygınlıkı ile bir önceki yıla ilişkin son popülasyon sayılarını açıkladı.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin ömür alanlarına ve iskân yerlerine müteveccih atılan adımlarda eleştiri rol oynuyor.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara nazaran yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin yıllık geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, özge 25 hanenin bülten geliri tekrar Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı dinlence/belirleme tutanağı tanzim eylemek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata asılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

• İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

pursaklar gundem Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çaldatmaışmaları sonucunda imar tapusunu yer şbedduaıslar yeni aldıkları tapu ile Emlak Vergisi servisimize başvuru ederek değişiklik bildirimi vermeleri gerekmektedir.

31 Mart 2024 tarihinde konstrüksiyonlacak olan yerel idareler seçimlerine güdük bir süre kaldığında uray reis bey adayları oy derç telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla dayalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde koşunacak adaylar merak konusu evet.

Report this wiki page